Revizor : komedie o pěti dějstvích - Gogol, Nikolaj Vasiljevič, 1809-1852 (D (Artur), 2015)
Satirická komedie ruského klasika se baví hloupostí a nevzdělaností úředníků v provinčním ruském městečku, kteří naletí falešnému "revizorovi" Chlestakovovi, který nestydatě využívá jejich zkorumpovanost, úplatkářství a podlézavost