Sběratelé - Baldacci, David, 1960- (Mladá fronta, 2008)
Thriller ze současné Ameriky, ve kterém nechybí spiknutí zasahující do nejvyšších politických kruhů, vražda předsedy sněmovny a podivná smrt ředitele oddělení vzácných tisků Kongresové knihovny. Stranou událostí nemůže stát ani Camel club, podivná parta společenských vyděděnců, kterou vede tajemný Oliver Stone.