Jen pro zvané - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2017)
Proslulé filmové hvězdy Thom a Jennifer jsou dokonalý pár a rodiče tří dokonalých dětí. Když beze stop zmizí, je i pro vyšetřovatele Jacka Morgana těžké dopídit se pravdy. Čím déle pátrá, tím překvapivější tajemství odhaluje. Zdá se, že hvězdný pár dlouho maskoval skutečnost plnou zoufalství a klamu, před níž bledne i nejdivočejší reality show. Vražda je jen její první scénou