Dívka, která psala na hedvábí - Estes, Kelli (Fragment, 2017)
Inara Ericsonová najde v domě své zemřelé tety neobyčejný kus hedvábí, pokrytý složitou výšivkou. Ve snaze rozluštit význam skrytého poselství kontaktuje profesora Daniela China. Společně pak rozkrývají příběh čínské dívky Mei Lien, která do výšivek vepsala svůj pohnutý příběh..