Pomsta & rozbřesk - Ahdieh, Renée (CooBoo, 2016)
V tomto napínavém převyprávění Tisíce a jedné noci si násilnický kalif Chálid bere každou noc novou dívku a za rozbřesku ji nechává pověsit na hedvábném provazu. Když takto skončí i šestnáctiletá Šíva, rozhodne se její přítelkyně Šeherezáda pro pomstu a dobrovolně se stane vládcovou další ženou. Je odhodlaná zůstat nejen naživu, ale také ukončit jeho hrůzovládu jednou provždy. Zjišťuje však, že kalif je jiný, než si myslela.