Divoký květ - Barrymore, Drew, 1975- (Motýl, 2016)
Oceňovaná herečka Drew Barrymore se v knize Divoký květ dělí o veselé, dojemné i vážné příběhy ze své minulosti i současnosti. Drew čtenářům vypráví například o tom, jak v šesti letech dostala průlomovou roli ve filmu E. T. - Mimozemšťan, jak jí praní prádla možná zachránilo život, jak založila školu v Africe nebo jak s obytným autem uvízla pod benzinovou pumpou během cesty po Americe. Kniha je plná příhod a zážitků, díky kterým Drew našla smysl života a uvědomila si skutečný význam rodiny. Kromě jejích skalních fanoušků tyto příběhy chytí za srdce a inspirují všechny lidi, kteří hledají lásku a štěstí nebo se potýkají s dospíváním