Průvodce lucidním sněním : oneironautika, aneb, umění cestovat ve snech - Tuccillo, Dylan (Knižní klub, 2015)
Lucidní snění (bdělý spánek) je pojmenování pro stav, kdy si spící člověk uvědomí, že sní, a to mu dá možnost ve snu se vědomě a bez omezení pohybovat.Tato kniha je určena všem, kteří se chtějí se svými sny naučit náležitě zacházet. Představuje praktickou příručku pro vstup do světa snů a ukazuje, jak je lze využít v životě. Lze se ostatně i zbavit nočních můr, vyřešit problémy a podpořit vlastní duchovní růst..