Rusanda na větvi - Glaserová, Světlana, 1956- (Ikar, 2015)
Pozoruhodný autobiografický příběh o neobyčejných osudech jedné rodiny a o dětství mezi Ruskem a Prahou, napsaný s nezvyklou vnímavostí, smyslem pro detail a láskyplným humorem