Satan - Mendoza, Mario, 1964- (Kristián, 2017)
4. prosince 1986 se v kolumbijském hlavním městě Bogotě odehrály činy, které dodnes zůstávají záhadou s mnoha otázkami a jen hypotetickými odpověďmi. Veterán vietnamské války Campo Elías Delgado, učitel angličtiny a fanatický obdivovatel románu Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda, zastřelil během onoho dne 32 lidí včetně své matky, sousedů v domě a nakonec hostů v noblesní restauraci Pozzetto v centru města, a to bez identifikovatelného, hmatatelného motivu