Temný les - Holliday, SJI (Brána, 2017)
Claire a Jo zažily v Černém lese něco zlého - Claire poté zůstala ochrnutá a Jo s hlubokými duševními jizvami. Ale jelikož Claire trpí ztrátou paměti a nenašly se žádné důkazy, příběhu, který Jo vypráví, nikdo nevěří. O třiadvacet let později vejde do knihkupectví, kde Jo pracuje, známá tvář. Opráší bolavé vzpomínky a roznítí touhu po pomstě. Ve stejné době pátrá seržant Davie Gray po muži v kukle, který napadá ženy u nepoužívané trati a šokuje ospalé městečko Banktoun. Jaké je ale spojení mezi mužem, s nímž se setká Jo, a oním maskovaným pachatelem? Aby chytil útočníka a zajistil Jo spravedlnost, na níž tak dlouho čeká, musí Gray rozmotat spletitou pavučinu dávných tajemství, zničených přátelství a poskvrněné lásky