(M)učednice - Land, Ali (Leda, 2017)
Její matka už ve svém domě spáchala několik vražd a nejenom to - v záchvatech pomatení mučí svoji dceru, aby se hrůz účastnila. Annie matku přese všechno ještě pořád miluje, ale jediný způsob, jak může strašlivým událostem udělat konec, je udat ji na policii. Dostává pak v životě druhou šanci. Má novou identitu, jmenuje se teď Milly, a žije v nové, zámožné pěstounské rodině. Jenomže pokračující vyšetřování jí dalšími a dalšími výslechy připomíná tragickou minulost