Parádní jízda - O'Connor, Joseph, 1963- (Mladá fronta, 2015)
Joseph O ́Connor ve své knize jednak popisuje dějiny fiktivní kapely, na jejímž příkladě zachycuje neobyčejně zajímavou hudební scénu Británie osmdesátých let, jednak proměny kultury a postavení hudebního průmyslu v čase. Nepochybně čerpá ze životních zkušeností své slavné sestry Sinéad, ovšem nenabízí zdaleka jen dokumentární příběh: kniha je plnokrevný román s přesvědčivě vykreslenými postavami