Dexterův poslední záběr - Lindsay, Jeffry P., 1952- (BB/art, 2014)
V Miami se natáčí nový detektivní seriál a analytik krevních stop Dexter Morgan se stává objektem pozorování Roberta Chase, televizního herce a idolu žen, který má zazářit jako miamský analytik krevních stop. Dextera netěší, že mu Bob stále stojí za zády a napodobuje ho. Pomoc televiznímu štábu přesto přinese Dexterovi radost, sblíží se s půvabnou herečkou Jackie Forrestovou. Jeho radostná nálada se vytratí, když je v kontejneru nalezeno tělo brutálně zavražděné ženy, pak dojde k další vraždě.