Šungit, křemen a voda : léčivá síla přírody - Doronina, Julia (Eugenika, 2016)
V Rusku se nalézá zvláštní hornina podobná černému uhlí - šungit. Tento kámen ničí a pohlcuje všechno, co škodí lidem a všem živým organismům, ale koncentruje a obnovuje vše, co jim prospívá. Vědci zkoumající šungit o něm jednohlasně prohlašují, že je to zázrak. Silné ozdravné účinky má i křemen. A voda, ve které byl namočen šungit nebo křemen, je léčivá. O tom všem podrobně a odborně informuje tato kniha.