Láska, medicína a zázraky - Siegel, Bernie S., 1932- (Pragma, 2012)
Výjimečným pacientům – pacientům, kteří mají odvahu milovat, těm, jež mají kuráž se podílet na svém uzdravení společně s lékaři, se stávají zázraky každý den. Bernie Siegel to dokládá na konkrétních případech ze své dlouholeté lékařské praxe.