Voda : zdravá, léčivá, životadárná - Batmanghelidj, F., 1931-2004 (Maitrea, 2015)
Průkopnický lékař a uznávaný autor ukazuje na základě více než dvacetiletého klinického a vědeckého výzkumu funkce vody v těle, jak voda dokáže pomoci při obrovském množství zdravotních problémů. Upravením příjmu tekutin a soli můžete léčit a předcházet řadě nemocí, vyhnout se užívání drahých léků na předpis a těšit se plně obnovenému zdraví