Vítězové - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 2014)
Sedmnáctiletá vynikající lyžařka Lily Thomasová usilovně trénuje s olympijským sjezdařským týmem na blížící se zimní hry. Tragická nehoda lanovky však v jediném okamžiku všechny její sny zhatí...