Prezidentská přísaha - Palmer, Michael, 1942-2013 (Aktuell, 2017)
Hrdinou románu Prezidentská přísaha je lékař Lou Welcome, jenž bojuje s problémy v osobním i pracovním životě – a navíc se zaplete do vyšetřování případu nevysvětlitelné několikanásobné vraždy. Pracuje na oddělení nemocniční pohotovosti a současně na částečný úvazek i v poradně pro lékaře, kteří bojují se závislostí na omamných látkách. Jedním z jeho klientů je i praktický lékař John Meacham, jenž úspěšně absolvoval protialkoholní léčbu a dostal svolení podmínečně pokračovat ve své profesi. O to víc Loua i celou veřejnost zaskočí Meachomův náhlý zkrat. Postupně spletitá cesta plná úkladů a konspirací vede až do nejvyšších míst – k lidem, kteří mají moc rozhodovat o všech a o všem