Přítelkyně - Keleová-Vasilková, Táňa, 1964- (Noxi, 2017)
Tři ženy - Hana, Marta, Táňa. Tři přítelkyně - tři osudy, které spojuje touha po sebenaplnění a smysluplném životě. Hledají samy sebe a při tom cosi ztrácí a něco jiné zase nacházejí, trápí se i radují, jednoduše si s sebou vláčí balíček života naplněný různorodou směsí. A samozřejmě i plný zvratů a překvapení. Doufám, že budete tuto knížku číst s láskou, protože já jsem ji s láskou psala. Oblíbila jsem si všechny tři ženy a těžko se mi s nimi loučilo. Podle mě jsou skvělé i se svými chybami. Koneckonců kdo z nás je nemá?