Špatný voják - Ryan, Chris, 1961- (Naše vojsko, 2017)
Kocábka s migranty se prodířá rozbouřeným Středozemním mořem. Cestující jsou zoufalí, hladoví a vyděšení. Mezi nimi se do Evropy snaží podloudně proniknout militanti z tzv. islámského státu. Stanou se však terčem útoku vojáků z SAS. Jakmile jeden ze zajatců prozradí plány na krveprolití v Londýně, dostane příslušník SAS Danny Black úkol infiltrovat se do nejnebezpečnější válečné oblasti: přímo na území islámského státu. Musí tam najít a zajmout jednoho z velitelů IS, který útok naplánoval. Když se Danny vydá do boje proti teroristům z islámského státu, najednou zjistí, že tím ohrozil své nejbližší. Nyní p ro něj neexistuje nic, co by neudělal, žádná hranice, kterou by nepřekročil, jen aby ochránil svou rodinu. Jestli to z něj dělá dobrého nebo špatného vojáka, je mu úplně jedno.