Jestli mi uvěříš - Gillerová-Brezníková, Katarína (Motto, 2017)
Osmadvacetiletá Viki se vzpamatovává z několika neblahých událostí, které poznamenaly její život. Stará se o svého malého synovce, snaží se najít si své místo v životě a na vztahy nemá čas. Náhle však potká muže, kterého zná z minulosti... Co všechno může spustit jedno nedorozumění?