Betonové dekorace - Koukalová Uličná, Irena (CPress, 2017)
Vzestup trendu severského stylu přinesl do tvoření nový prvek - beton. Splňuje totiž požadavky minimalismu, elegance a snadné kombinovatelnosti. Tato kniha vhodná i pro naprosté začátečníky vám poradí, jak postupovat, když si některou z oblíbených dekorací chcete vyrobit doma. Díky tipům a trikům, které se dozvíte, budou vaše betonové výrobky vypadat profesionálně a vyjdou vás jen na pár korun, jež dáte za pytlík s cementem. Dozvíte se, jak beton správně namíchat, jak se suší, dále opracovává a zdobí