Dopisy, které nikdo nečetl - Grey, Iona (Fragment, 2017)
V nálety zničeném Londýně se setkávají dva mladí lidé: nešťastně vdaná Stella a pilot amerického letectva Dan. Těch pár dnů roku 1943, kdy spolu byli šťastní, však uteče příliš rychle. Dan odchází bojovat, ale slibuje, že se pro Stellu vrátí. O sedmdesát let později vhazuje Dan do schránky poslední dopis. Jeden z mnoha, které Stelle poslal, a na které mu nikdy neodpověděla. Otevírá ho však Jess, mladá dívka, která v opuštěném domě hledá úkryt..