Dubánci : příběhy jednoho roku - Šťastná, Leona, 1981- (CPress, 2017)
Víte, že Dubánci skutečně existují? Jak jinak vysvětlíte, že držíte v ruce knihu plnou jejich příběhů? Knihu o životě tak neskutečném, že o něm nemáte ani ponětí. Poznejte, jak se Dubánci skamarádili s vodníkem Mníkem z rybníka Raubířníka, jak potkali Poseidona nebo jak pomohli strašidlu Jakubovi, drakovi Kaštounovi či jelenu Poldovi