Jak včelí medvídci malovali chaloupku - Houf, Ivo, 1933- (Albatros, 2017)
Příběhy o včelích medvídcích, jejich kamarádech, o těch, co je zlobí, ale i o ostatních postavičkách živočišné říše jsou u dětí velmi oblíbené. A pro ty nejmenší je tu teď leporelo s krátkým příběhem. Čmelda s Brumdou se rozhodli, že si nově vymalují chaloupku. Tak hezky se jim to povedlo, až se jejich pestrý domeček zalíbil Pučmeloudovi. Jéje, to je pěkné nadělení!