Jak včelí medvídci zachránili Splešťuli - Houf, Ivo, 1933- (Albatros, 2017)
Pučmeloud vyrazil se Stonožkou na ryby a rozhodl se, že je bude chytat na Spleštuli. Ale nebojte se, paní Splešťule si nedá všechno líbit!