Máša a medvěd. - Kuzovkov, Oleg, 1960- (Máša a medvěd, 2016)
Jsou tu nové příhody malé uličnice a jejího kamaráda, dobráckého medvěda. V této knížce si přečtete, jakou svízel medvěd prožíval, když ho trápily dvě holčičky místo jedné, jak se Máša pletla medvědovi s tygrem do šachové partie a o tom, co všechno zažila Máša s novým koštětem. A jako vždy rozpustilá Máša medvěda pozlobí a pak si ho svou náklonností zase usmíří!