Od pohádky k pohádce. - Kuzovkov, Oleg, 1960- (Máša a medvěd, 2017)
V jednom pohádkovém lese je domeček a v něm bydlí nezbedná holčička Máša s medvědem z cirkusu. Vydejte se tam s námi a nechte si vyprávět pohádky o tom, jak si Máša hrála v zimě s tučňákem, jak léčila v lese vlky nebo jak dostala škytavku