Strašidelná knihovna. - Butler, Dori Hillestad, 1965- (Fragment, 2017)
Holčička Klárka spolu s duchem Kazem řeší různé detektivní záhady. Třetí díl zábavné duchařské a detektivní řady pro děti od 7 let.