Nostradamova závěť - Egeland, Tom, 1959- (Knižní klub, 2013)
Na konferenci ve Florencii je unesen specialista na středověké kódy, právě když zveřejní nově objevený dopis slavného lékaře a věštce Nostradama. O něco později zmizí i profesorův syn. Aby zachránil oba unesené, vyráží archeolog Bjorn Belto do boje.