Jesika : vykoupená naděje - Carrington, Ashley, 1951- (Klokan (Alpress), 2017)
Jesika stojí mezi dvěma muži, Mitchellem a nevlastním bratrem Kennethem, hrubým násilníkem, který se nemůže smířit s tím, že Jesika dala přednost jinému. Ze vzteku, že mu jeho sok unikl, se rozhodne pomstít se alespoň na její nově vybudované prosperující farmě. Kenneth ale není jediný, kdo Jesice lásku a úspěchy závidí