Nadechni se - Hawker, L. S. (Klokan (Alpress), 2017)
Osmnáct let věznil svou dceru Petty paranoidní otec. Prošla takřka vojenským výcvikem, umí nepřítele odzbrojit i zabít. Když otec zemře, je Petty poprvé v životě volná, ale zároveň se cítí ztracená. Otcova poslední vůle však odhalí mnohem děsivější budoucnost, než byla minulost v zajetí - Petty musí uprchnout do světa, který ji nahání hrůzu