Největší skandály a aféry v českých dějinách - Liška, Vladimír, 1955- (Klokan, 2017)
Některé skandály proniknou na veřejnost, jiné se daří tajit a stanou se později předmětem dohadů, ale vždy mají své hrdiny a oběti. Čtenář nahlédne do pikantního milostného života Boženy Němcové či Karla Hynka Máchy, zrádcovské aféry kolem Karla Sabiny i generála Šejny, odvážného působení Emy Destinnové, podvodného prodeje Karlštejna a mnoha dalších.