Stále ve tvém stínu - Roberts, Nora, 1950- (Alpress, 2017)
Jedné horké letní noci odhalí Naomi otřesné tajemství svého otce, které ji léta pronásleduje na každém kroku. Přestože se snaží vše pečlivě skrývat, nikdy se jí nepodaří stopy za sebou zamést úplně a minulost ji dohání nejen v nočních můrách. Kruh kolem Naomi se začíná uzavírat