Tiše a přesně - Robb, J. D., 1950- (Klokan (Alpress), 2017)
Další příběh z volné série detektivnich thrillerů, v němž vyšetřovatelka poručík Eva Dallasová tentokrát pátrá po vraždícím odstřelovači, zabíjejícím "tiše a přesně".