Šarlatové kimono - Courtenay, Christina (Klokan (Alpress), 2017)
Samuraj Taro zahrnuje Hannah, tajemnou cizinku s rusými vlasy a zelenýma očima, přepychem a láskou. Vášeň, s níž prahne po dívce z tak odlišného světa, mu nebezpečně komplikuje život. Taro stojí před nevyhnutelnou volbou: má zachránit sebe, nebo svou lásku?