Řeka bohů. - Smith, Wilbur A., 1933- (Klokan, 2017)
Pro Taitu, jeho spojence a celý Egypt nastávají krušné časy. Po smrti faraona se vlády ujímá nejstarší syn Utteri. Taita je zatčen, obviněn z velezrady a odsouzen. Před smrtí jej vysvobodí Rameses, mladší bratr Utterika, a společně musí zachránit jak milovanou princeznu Serrenu, tak i celou zemi.