Břicháč Tom & Lucie : tajemství naší kuchyně : vaříme zdravě a chutně pro celou rodinu, s láskou a nadšením - Kosačík, Tomáš ([T. Kosačík], 2016)
V této knize najdete inspiraci na snadné recepty, jež můžete připravit z dostupných surovin za pár minut. Ve své kuchyni vytvoříte úžasně vypadající jídla, na která se stačí jen podívat a budou se vám sbíhat sliny. Potěšíte nejen sebe, ale pochutná si celá vaše rodina