Cesty dětí do staletí 2, aneb, Jak Běla a Kuba putovali za našimi panovníky - Schwabiková, Kateřina (Slovart, 2015)
Pokračování putování Běly a Kuby pomocí stroje času do minulosti naší země! Zatímco v předchozí knížce děti poznávaly všední život, nyní se seznamují s panovníky a prezidenty