IQ - Ide, Joe (Argo, 2017)
Literární debut amerického autora s japonskými kořeny uvádí na scénu svérázného detektiva černé pleti, jenž neoficiálně řeší své případy na periferii Los Angeles. Případ rappera, napadeného bojovým psem, se mu však může stát osudným.