Robot na konci tunelu, aneb, Zpráva o podivném stavu světa a co s tím - Šichtařová, Markéta, 1976- (NF Distribuce, 2017)
Dost možná stojíme na prahu nové éry. Vyspělý svět se dal na cestu multikulturalismu, genderové korektnosti, rozpadu tradičních rodin a hodnot. Přestože procházíme obdobím historicky největšího blahobytu, neužíváme si to, naopak. Spotřeba antidepresiv je rekordní, některé země již vymírají a úbytek původního obyvatelstva kompenzují jen díky imigraci. Regulace se neustále zvětšuje a svobod drasticky ubývá