Léto u jezera - McKinnon, Hannah Roberts (Ikar, 2017)
Iris Standishová vždycky byla tou zodpovědnou starší sestrou, na kterou se ostatní mohli spolehnout. Jak se od ní očekávalo, žije ve stabilním manželství, má tři krásné děti a solidní práci. Jediný rozhovor s jejím manželem ale tento pečlivě udržovaný život smete jako domeček z karet. A k tomu Iris dostane pohlednici od odcizené mladší sestry Ley s tajemným vzkazem: "Prosím přijeď". A tak se Iris na začátku léta ocitne zpátky na rodinné farmě u jezera. Lea se bude vdávat a všechno se točí kolem svatebních příprav. Iris je ráda, že se pozornost upíná jinam než na ni, ale znamená to také, že bolestné volby ohledně dalšího života musí udělat sama. Když se v okolí objeví její dávný kamarád Cooper Woods, Iris si poprvé v životě dovolí udělat pár nezodpovědných věcí. Lea však mezitím za dokonalou fasádou skrývá bolest a pochyby. Existují vůbec druhé šance na štěstí?