Prokletá krev - Thiesler, Sabine, 1957- (Knižní klub, 2017)
V domku na samotě v lesích v Toskánsku objeví houbař tělo zavražděné ženy. Sarah, původem Němka, manželka majitele tratorie Romana, leží na své posteli s podříznutým hrdlem. Tato brutální vražda je ale jen začátkem pro vyvrcholení událostí, které začaly před mnoha lety v Německu. Nyní se vracejí, aby plnou silou udeřily na všechny členy rodiny a posléze celou tragédii dovedly do hořkého konce