Nomád - Swallow, James, 1969- (Knižní klub, 2017)
Výbušný špionážní bestseller Sundy Times pro všechny, kdo si oblíbili thriller Já, Poutník. Najdi pravdu dřív, než najdou tebe. Centrum Barcelony ochromil teroristický útok. Na severu Francie byla rozprášena elitní jednotka tajných agentů. Ve vyprahlé poušti stojí děsivý ústav pro sirotky. A uvnitř MI6 se skrývá zrádce. Jen jeden muž dokáže odhalit, co všechno je za tím - pokud zvládne zůstat tak dlouho naživu