O té noci - James, Julie, 1974- (Oldag, 2017)
Rylann Pierceová se snažila zaplašit jiskření, které vzniklo mezi ní a miliardářským dědicem a počítačovým expertem v jedné osobě Kylem Rhodesem v noci, kdy se jako studenti seznámili. Když se Kyle tehdy nedostavil na dohodnutou schůzku, Rylann od té doby žila v přesvědčení, že ho už nikdy neuvidí. O devět let později se však krásná asistentka státního zástupce USA ocitá v soudní síni tváří v tvář právě Kyleovi, který ji stále silně přitahuje. Kylea právě propustili z vězení, kde strávil čtyři měsíce za to, že ze žalu na dva dny vypnul celosvětovou sociální síť, a teď není nadšený, že má být korunním svědkem v jednom velmi exponovaném a mediálně sledovaném soudním případu. Ale přijde na to, že báječnou Rylann Pierceovou jako právničku prostě nemůže odmítnout