Na křídlech lásky - Cartland, Barbara, 1901-2000 (Baronet, 1998)
Romantický příběh osudové lásky mladého anglického vikomta ke krásné francouzské šlechtičně odehrávající se ve Francii za vlády Napoleona Bonaparta