Vlk a holubice - Woodiwiss, Kathleen E. (Euromedia, 2001)
Romantický historický román, jenž je koncipovaný jako rytířský román, se odehrává v hlubokých lesích severní Anglie a vypravuje tragický příběh šlechtické rodiny a hlavní hrdinky Aislin.