Citlivé místo - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2017)
Další ze série příběhů, jejichž hrdinou je policejní psycholog Alex Cross, který celou svou kariéru pomáhá odhalovat ty nejbrutálnější zločince.