Dvě císařovny : na vlnách lásky do náruče moci - Purdy, Brandy (Klokan (Alpress), 2017)
Dvě krásné urozené Francouzky Rose a Aimee míří do Paříže za štěstím. Do Rose se zamiluje generál Napoleon Bonaparte a za chvíli je z ní francouzská císařovna. A Aimee? Při cestě na Martinik ji unesou piráti a prodají do harému. Krásou a inteligencí okouzlí tureckého sultána a záhy vystoupá na pozici s nepředstavitelnou mocí. Jenže štěstí je vrtkavé ...