Léto s frajerem - Martišková, Petra, 1977- (Alpress, 2017)
"Tohle léto bude tutově za trest!" mračí se patnáctiletá Berenika, když se balí na letní tábor. A je fuk, že bude instruktorka a že jede se svou nejlepší kamarádkou. Berenika totiž není zrovna táborový typ a mnohem raději by léto trávila úplně jinak. To platí do chvíle, než se jí díky jednomu frajerovi a prima táborové partě obrátí život vzhůru nohama.